SERGIU DENES, NOUL JUCATOR AL ACADEMIEI DE FOTBAL ULTIMATE 11

SERGIU DENES, NOUL JUCATOR AL ACADEMIEI DE FOTBAL ULTIMATE 11

SERGIU DENEȘ, NOUL JUCATOR AL ACADEMIEI DE FOTBAL ULTIMATE 11

 🙏 🥅 👏 Sergiu Deneș a fost prezentat astăzi, ca noul jucător al Academiei de Fotbal Ultimate 11. Atacantul în vârstă de 12 ani, a fost transferat de la CSS Șoimii Sibiu. Cu această ocazie, Samuel Rociu a dorit sa-i transmită un mesaj:

“Am așteptat cu nerăbdare să pot rosti aceste cuvinte: Bine ai venit Sergiu Deneș!

Sergiu, încă din primul moment în care te-am văzut jucând, mi-am dorit să îmbraci acest tricou, iar astăzi, dorința amândurora s-a împlinit.

Calitățiile și talentul tău ți-au adus acest tricou, și odată cu el responsabilitatea de a lupta pentru această stemă până la fluierul final, al fiecărui meci.

În urmă cu ceva timp am promis că până în 2021 cei mai talentați copii din acest oraș, vor purta tricoul nostru, iar transferul tău reprezintă primul pas spre îndeplinirea acestui obiectiv. Căci așa cum am suținut mereu, scouting-ul și selecția sunt pilonii de bază al tuturor academiilor de succes.

Îți mulțumim că ai ales acest club și acest tricou, conștienți fiind că nu suntem singurul club care te-a dorit. De astăzi ULTIMATE 11 este casa ta.

Continuă pe acest drum, continuă să muncești, și într-o zi alți copii vor visa să-ți calce pe urme. Mult succes!” au fost cuvintele Președintelui, înainte de a îi înmâna tricoul cu numărul 20.  💛 👏 🦁 

 

 

Contactoffice@ultimate11.ro
+40 742 079 511
AdresaStr. Valea Aurie, bl.28, ap.52,
Sibiu, Romania 550148

Ultimate Eleven® 2020. All Rights Reserved.