Samuel Rociu: “Consider ca e de datoria noastra, a tuturor, sa transformam acest sport minunat, intr-un sport cat mai curat si mai primitor pentru toata lumea.”

Samuel Rociu: “Consider ca e de datoria noastra, a tuturor, sa transformam acest sport minunat, intr-un sport cat mai curat si mai primitor pentru toata lumea.”

Președintele ULTIMATE 11, Samuel Rociu, a vorbit despre meciul cu Academia Măgura, dar și despre măsurile pe care clubul le va implementa, cu scopul de a proteja arbitri:

🎤 “Înainte de toate vreau să felicit și să mulțumesc Academiei Măgura, pentru modul profesionist în care au organizat meciul, cât și pentru condiițile pe care le-au creat la baza sportivă din Cisnădie. Și să-i asigur că ne vom strădui, ca la meciul din retur să îi primim cu la fel de multă ospitalitate.

După care, vreau sa îmi cer scuze dacă comportamenul delegației noastre a lezat sau influențat într-un mod negativ arbitrajul. Consider că în relație cu arbitrajul, datoria antrenorilor este de a crea arbitrului un mediu în care acesta poate judeca fazele jocului lucid, fără nici un fel de presiune, și independent de orice alt factor extern.”

“De asemenea, vreau să precizez ca începând cu etapa următoare, vom utiliza camere video la toate meciurile la care clubul nostru va participa. Am luat aceasta decizie nu doar cu scopul de a analiza meciul din punct de vedere tactic, ci și de a crea o masură de protecție în plus, pentru arbitri. Astfel încât, aceste înregistrări vor putea fi puse la dispoziția Federației Române de Fotbal, dar și oferite instituțiilor abilitate locale, dacă se va considera necesar. În acest mod ne vom asigura, că orice persoană care comite un abuz la adresa arbitrilor, nu va scapa nepedepsită. Vreau să asigur pe toată lumea că nimic, dar absolut nimic, nu este mai important pentru noi, decât siguranța fizică și pshică, a tuturor celor care iau parte la acest fenomen. Consider că e de datoria noastră, a tuturor, să transformăm acest sport minunat, într-un sport cât mai curat și mai primitor pentru toată lumea.” 📹 📹

Întrebat despre Sergiu Denes, Samuel Rociu a răspuns: “Cifrele sale, din acest meci, sunt cu adevărat impresionante, iar ele ne indică calitatea fantastică a acestui jucător.”

Despre meciul cu Academia Măgura: “Meciul de astăzi ne demonstrează încă odată, spiritul acestui club. Căci așa cum am spus mereu, tricoul nostru este unul cu adevărat special, iar purtându-l nimeni nu va renunța vreodată.”

💛 🦁 🦁

#WeAreTheLions #WeAreTheUltimate11 #fotbal #sibiu #footballacademy #copiisijuniori

Contactoffice@ultimate11.ro
+40 742 079 511
AdresaStr. Valea Aurie, bl.28, ap.52,
Sibiu, Romania 550148

Ultimate Eleven® 2020. All Rights Reserved.