Relatia cu parintii

La baza eticii educaționale din spatele proiectului este convingerea fundamentală că nu ne ocupăm pur și simplu de fotbaliști, ci de copii și tineri care poartă problemele, tensiunea, anxietatea și bucuria cu ei de fiecare dată când pătrund pe terenul de joc. Prin urmare, rolul părinților este crucial. Este vital, ca și părinții să fie conștienți și la curent cu întreg procesul de lucru pe care îl avem aici la Ultimate 11, inclusiv cu stilul de joc pe care încercăm să-l promovăm.

Este important ca părinții să înțeleagă obiectivele globale pe care le avem asupra copiilor, astfel încât antrenorii și părinții să aibă un mesaj comun și constant.

Dacă atenția ar fi concentrată asupra altor aspecte, mesajul ar deveni un amestec. De exemplu, dacă noi încurajăm copiii să se folosească de toate zonele terenului și să-și asume riscuri, în timp ce acasă părinții își sfătuiesc copiii să evite să joace riscant, rezultatul va fi acela că vom avea un copil confuz.

Din acest motiv porțile antrenamentelor vor fi mereu deschise pentru părinții. La urma urmei, ambele părți, atât antrenori, cât și părinții, suntem influențe esențiale în educația copiilor.

Contactoffice@ultimate11.ro
+40 742 079 511
AdresaStr. Valea Aurie, bl.28, ap.52,
Sibiu, Romania 550148

Ultimate Eleven® 2020. All Rights Reserved.