REGULI DE INTERACTIONARE PE CANALELE DE SOCIAL MEDIA

REGULI DE INTERACTIONARE PE CANALELE DE SOCIAL MEDIA

Am creat aceste reguli pentru a ajuta la crearea unui mediu de bun simț, care să nu lezeze drepturile niciunei persoane care interacționează pe canalele Ultimate 11 de social media.

Scopul canalelor noastre de social media este de a crea un mediu în care comunitatea noastră se poate angaja în condiții de siguranță în dezbateri și totodată este liberă să facă comentarii, întrebări și sugestii.

Solicităm ca cei care interacționează pe canalele noastre social media să demonstreze loialitate, bunătate și respect față de ceilalți membri ai comunităților noastre.

Pentru a ajuta la crearea acestui mediu sigur, am stabilit câteva reguli care se aplică oricărei persoane care interacționează cu noi sau cu alți membri ai comunității noastre, pe oricare dintre canalele Ultimate 11 de social media.

Interacționând cu canalele noastre de social media, sunteți de acord să urmați aceste instrucțiuni.

Comentariile NU trebuie:

  • Să conțină spam, să fie defăimătoare, să înșele pe ceilalți, să fie obscene, amenințătoare, abuzive, inflamatorii sau să promoveze materiale neadecvate.
  • Să promoveze discriminarea.
  • Să conțină publicitate sau să promoveze servicii.

Încălcarea indicațiilor noastre

Ne rezervăm dreptul de a determina, la discreția noastră, dacă contribuțiile la canalele Ultimate 11 de social media încalcă regulile noastre. Ne rezervăm dreptul de a ascunde sau de a șterge comentariile făcute pe canalele noastre, precum și de a bloca utilizatorii care nu respectă aceste reguli.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a trimite orice fel de comentarii pe care le considerăm inadecvate autorităților abilitate pentru investigații, după cum vom considera necesar,dar și după cum este cerut de lege.

Contactoffice@ultimate11.ro
+40 742 079 511
AdresaStr. Valea Aurie, bl.28, ap.52,
Sibiu, Romania 550148

Ultimate Eleven® 2020. All Rights Reserved.