Paul Dangl: Noul jucator al Academiei de Fotbal ULTIMATE 11

Paul Dangl: Noul jucator al Academiei de Fotbal ULTIMATE 11

Paul Dangl a fost prezentat astăzi, ca noul jucător al Academiei de Fotbal Ultimate 11. Atacantul, în vârstă de 11 ani, a fost transferat de la Școala de Fotbal Ion Gheorghe. Președintele Samuel Rociu a vorbit despre transferul jucătorului, în adunarea generală a clubului:

’’Astăzi este o zi minunată pentru noi, întrucât prezentăm primul transfer din istoria acestui club, un jucător fantastic, care la doar 11 ani ai săi, a dovedit calități incontestabile. Un atacant cu un potențial uriaș.”

După ce Samuel Rociu a făcut o scurtă prezentare pentru membrii clubului, acesta a dorit să-i transmită un mesaj jucătorului:

’’ Paul, talentul și dorința ta, de a îmbrăca acest tricou, a fost punctul cheie în înțelegerea noastră. Iar determinarea ta, de a lupta pentru aceasta stemă este impresionantă. Ai ales acest club conștient de ceea ce el reprezintă. Întotdeauna ne propunem sa devenim mai buni, iar spiritul nostru este de a lupta mereu cu ceea ce aparent e imposibil.

Ai ales un club care îți va fi alături la fiecare pas, căci așa cum am spus mereu, suntem o instituție cu o responsabilitate imensă, care se duce cu mult dincolo de planul sportiv. Un club care vom oferi întotdeauna totul, pentru toți cei care luptă să apere această stemă și acest tricou. Dar în același timp vreau să fi conștient, că a fi parte din acest club este un privilegiu, care aduce cu sine o responsabilitate uriașă, dăruire, efort și sacrificiu.

Rămâi loial principiilor si valorilor care îți sunt insuflate în acest club, căci ele îți vor aduce succesul, atât pe teren, cât și în afara lui. Bine ai venit! ” au fost cuvintele Președintelui, înainte de a îi înmâna tricoul cu numărul 9.  💛 👏 🦁

 

Paul Dangl

Contactoffice@ultimate11.ro
+40 742 079 511
AdresaStr. Valea Aurie, bl.28, ap.52,
Sibiu, Romania 550148

Ultimate Eleven® 2020. All Rights Reserved.