GRUPA 2007-08  A PARTICIPAT LA INAUGURAREA TERENULUI SINTETIC DIN COMUNA EFTIMIE MURGU

GRUPA 2007-08 A PARTICIPAT LA INAUGURAREA TERENULUI SINTETIC DIN COMUNA EFTIMIE MURGU

ACADEMIA DE FOTBAL ULTIMATE 11 A PARTICIPAT LA INAUGURAREA TERENULUI SINTETIC DIN COMUNA EFTIMIE MURGU, ALĂTURI DE MIODRAG BELODEDICI.

🗓️ În zilele de vineri și sâmbăta, grupa 2008 a clubului nostru a participat la CUPA MORILOR DE APĂ. Competiția s-a desfășurat în comuna Eftimie Murgu, din județul Caraș – Severin.

În interval de 2 zile, leii noștri au disputat 7 meciuri, jucând inclusiv Finala Mică. 🦁 🦁 🦁

“ Ne bucurăm că am reușit să dăm curs invitației organizatorilor, de a participa la inaugurarea Terenului Sintetic din comună, și totdată la Turneul CUPA MORILOR DE APĂ.

Un alt motiv de bucurie a fost faptul că la acest eveniment au participat invitați de seamă, precum Miodrag Belodedici, Pavel Velcota, dar și mulți alții. Oamenii de la care copiii cu siguranță au multe de învățat.

🏆 A fost un Turneu de la care am avut numai de câștigat. Deși am reușit, cu puțin noroc, să jucăm Finala Mică, acest Turneu ne demonstrează că încă suntem foarte departe de nivelul la care ne-am propus să ajungem.

În încheiere, as vrea să remarc prestația echipei LPS Banatul 2011 și totodată calitatea antrenorului Raul Pop. O echipă care ne-a oferit exemplul perfect, despre cum ar trebui fotbalul jucat.” A precizat pentru site-ul clubului Președintele Samuel Rociu.

Lps Banatul s-a prezentat la acest Turneu cu 2 echipe de 2011, acestea reușind să se claseze pe locul 1, respectiv 3.

Creștem împreună!

 

Contactoffice@ultimate11.ro
+40 742 079 511
AdresaStr. Valea Aurie, bl.28, ap.52,
Sibiu, Romania 550148

Ultimate Eleven® 2020. All Rights Reserved.