DESPRE NOI

Bine ai venit la

Ultimate 11!

Înființată pe valori de bază precum modestie, integritate, respect, munca în echipă, ambiție, și din dorința de a echilibra balanța, considerând că există o uriașă discrepanță între academiile de fotbal de top din Vestul Europei și cele din țara noastră, Academia de fotbal Ultimate 11 a fost creată pentru a face diferența, și totodată pentru a oferi același șanse de reușită copiilor din România. Cu un staff calificat la una dintre cele mai renumite școli de antrenori din lume (England FA), având la dispoziție o bază materială ultra modernă, folosindu-se de o tehnologie avansată, dar și de o metodologie de antrenament împrumutată de la cele mai de succes academii de fotbal din lume, Ultimate 11 și-a propus să devină una dintre cele mai prestigioase academii de fotbal existente și totodată locul în care visele fiecărui copil încep să prindă contur.

Mai jos puteți urmări o scurtă prezentare despre tehnologia pe care o utilizăm în sesiunile de antrenamente.

Tehnologia pe care o utilizam la Ultimate 11

1. PRODUCEM SESIUNILE DE ANTRENAMENT CU AJUTORUL SOFTWARE-ULUI TACTX

TactX este cel mai avansat software din lume dedicat antrenorilor. Fiind creat cu scopul de a permite antrenorilor să creeze și să monitorizeze exerciți, tactici și inclusiv sesiuni de antrenament complete. Utilizând grafica 3D, ele pot fi vizualizate din diferite unghiuri și pot fi accesate de pe multiple device-uri, oferind astfel posibilitatea de a fi împărtășite jucatorilor inclusiv pe teren.

TactX este un software utilizat de multe dintre cluburile de top din Europa, fiind totodată partener oficial al UEFA, dar și al Federației Engleze de Fotbal.

Pentru o prezentare mai detaliată vă invităm să urmăriți clipul de mai jos.

2. MONITORIZAM ACTIVITATEA SPORTIVA CU AJUTORUL DISPOZITIVELOR GPS PLAYERTEK

Dispozitivele GPS Playertek oferă o perspectivă de neegalat asupra performanței în sport, utilizând o medie de 6.750.000 de puncte de date per meci, permițând antrenorilor să înregistreze și să vizualizeze fiecare mișcare pe terenul de fotbal.

Pentru a oferi o imagine completă asupra dispozitivelor Playertek putem afirma că ele furnizează o varietate mare de date, printre care: distanța parcursă, viteza maximă atinsă, distanța, numărul și direcțiile sprinturilor, ritmul cardiac etc.

De asemenea, cu ajutorul hărților termice, ele indică zonele de teren pe care jucătorul s-a deplasat cel mai des.

3.UTILIZAM ADIDAS SMARTBALL PENTRU A EVALUA SI CORECTA MODUL DE LOVIRE A MINGII

Cunoscută și sub denumirea de “prima minge de fotbal inteligentă”, mingea Adidas Smart Ball utilizează un senzor de accelerometru MEMS cu șase axe, oferindu-i astfel posibilitatea de a măsura impactul și rotația mingii, punctul de lovire, dar și traiectoria acesteia. Pachetul de senzori este situat în mijlocul mingii, astfel el poate transmite datele în timp real, unui smart device. Mingea se conectează la aplicația miCoach Smart Ball, dezvoltată de compania Adidas, prin intermediul unui cip Bluetooth. Cu ajutorul acestei aplicații, antrenori Ultimate 11 au posibilitatea să vizualizeze în timp real detalii importante, cum ar fi: punctul în care a fost lovită mingea, modul de lovire, viteza și traiectoria ei. Dar ce este foarte important, este faptul că aplicația indică cu exactitate partea piciorului cu care trebuie lovită mingea, punctul de lovire, și forța care trebuie aplicată.

Pentru o prezentare mai detaliată vă invităm să vizualizați imaginile de mai jos.

4. ANTRENAM CONTROLUL MINGII SI PRECIZIA PASELOR UTILIZAND REBOUNDER-UL M-STATION

În colaborare cu experți din fotbal, dar și cu o echipă de ingineri, compania Munin Sports a creat un Rebounder inovator și recunoscut ca fiind cel mai performant Rebounder existent în sportul de performanță.

El poate fi utilizat în diverse moduri, fiind foarte util pentru jucătorii de câmp, dar și pentru portari.

“M-station este într-adevăr o inovație. Am utilizat anterior alte instrumente de antrenament care trimit mingea înapoi, dar acesta este cel mai perfect în toate aspectele.”   Gianluca Angelucci, antrenor AC MILAN Academy

M-Station este folosit de aproape toate academiile de fotbal de top, printre care: Real Madrid, Juventus, Arsenal, Bayern, Chelsea, Manchester United, etc.

Pentru o prezentare mai detaliată vă invităm să urmăriți clipul de de mai jos, realizat de academia lui Arsenal Londra.

Cele prezentate mai sus reprezintă doar o parte din tehnologia de care Ultimate 11 dispune, având la dispoziție o varietate mult mai complexă, printre acestea regăsiindu-se camere video 4K, passing arcs, manechini pentru loviturile libere, dar și multe altele.

Pentru a afla mai multe despre noi, vă invităm să accesați butonul de mai jos.

Contactoffice@ultimate11.ro
+40 742 079 511
AdresaStr. Valea Aurie, bl.28, ap.52,
Sibiu, Romania 550148

Ultimate Eleven® 2020. All Rights Reserved.