CARIERE

 

Să lucrezi la Ultimate 11 reprezintă o experiență unică și totodata șansa de a face parte dintr-un club cu adevărat special. Un club în care fiecare persoană contează.

La Ultimate 11 promovăm o cultură a diversității și ne angajăm să asigurăm existența unor șanse egale în toate etapele procesului de recrutare.

Criteriile și procedurile de selecție sunt revizuite pentru a ne asigura că persoanele sunt selectate, promovate și tratate pe baza meritelor și abilităților relevante.

Toți angajații vor primi șanse egale de promovare și, acolo unde este cazul și posibil, o formare specială care să le permită să progreseze atât în ​​interiorul cât și în afara organizației.

Ultimate 11 se angajează să implementeze un program de acțiune pentru a face această politică eficientă și pentru a o aduce în atenția tuturor angajaților.

Oferim un proces de recrutare complet incluziv și accesibil, acceptăm toate cererile de locuri de muncă în diverse formate și dacă aveți nevoie de asistență suplimentară, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa de resurse umane Ultimate 11 la adresa de e-mail cariere@ultimate11.ro.

Dacă ești interesat/ă să faci parte din familia Ultimate 11, așteptăm CV-ul tău la adresa de email cariere@ultimate11.ro, sau mesajul tău prin completarea formularului de mai jos.

 

 

    Contactoffice@ultimate11.ro
    +40 742 079 511
    AdresaStr. Valea Aurie, bl.28, ap.52,
    Sibiu, Romania 550148

    Ultimate Eleven® 2020. All Rights Reserved.