ANGAJAMENTELE NOASTRE

 

“Angajamentele noastre reprezintă o parte importantă din identitatea Ultimate 11, pentru că dintr-o anumită perspectivă simbolizează ceea ce suntem, ceea ce vrem să fim și ceea ce ar trebui să fim.” Samuel Rociu, Presedintele și Fondatorul Ultimate 11

Angajamentul  fata de comunitate

Angajamentul față de comunitate este o parte fundamentală a ceea ce facem și ce reprezentăm ca și academie de fotbal.

Ultimate 11 consideră că are responsabilitatea de a face parte din comunitatea în care trăiește în cel mai larg sens posibil și că succesul său nu ar trebui să fie măsurat doar în numărul de trofee câștigate sau succesul obținut pe terenul de joc, ci și în impactul pe care îl are asupra comunității în care trăiește.

Simbolul Ultimate 11 este și va continua să fie simbolul solidarităţii și compasiunii. Noi credem în solidaritate ca fiind principala ideologie a prezentului și viitorului și că prin ea vom putea fi mereu alături de cei care au nevoie de noi cel mai mult, în special copiii.

Angajamentul pentru protectia copiilor

Ultimate 11 recunoaște și acceptă că are responsabilitatea pentru  siguranța copiilor, care se află sub îngrijirea clubului.

Siguranța copiilor aflați în grija clubului sunt de o importanță capitală la Ultimate 11. Toți copiii care interacționează cu clubul au dreptul să se simtă în siguranță și să fie protejați. Toți membrii personalului au datoria de a menține copiii în siguranță și de a îi proteja de orice formă de discriminare, abuz și violență.

Președintele Ultimate 11 a parcurs și absolvit cursul de protecție a copiilor organizat de Federația Engleză de Fotbal denumit The FA Safeguarding Children, acesta reprezentând unul dintre cele mai complexe cursuri de protecție a copiilor. Astfel Ultimate 11 a decis că el este persoana potrivită să pună în aplicare, să mențină și să monitorizeze cele mai bune practici recunoscute la nivel mondial de protecție a copiilor.

Toate suspiciunile, sesizările și / sau acuzațiile de abuz vor fi serios luate in considerare și vor fi investigate temeinic, ceea ce ar putea implica si instituțiile abilitate locale, dacă se va considera necesar.

Ultimate 11 este conștient de responsabilitatea pe care o are, de a proteja copiii și se angajează să garanteze că practicile implementate pentru siguranța lor sunt în conformitate cu cerințele și responsabilitățile statutare, dar si cu cele mai bune practici recunoscute la nivel mondial pentru siguranța copiilor.

Clubul se așteaptă ca toți angajații, jucătorii, voluntarii, părinții, partenerii și invitații să împărtășească acest angajament.

 

Obiectivele acestui angajament:

Pentru a proteja toți copiii și tinerii care interacționează cu Clubul.

Pentru a crește gradul de conștientizare a siguranței copiilor la nivel de club.

Să ofere îndrumare părinților și altor părți interesate pentru a înțelege procedurile de sesizare.

Să încurajeze un parteneriat între club și părinții / îngrijitorii copiilor asociați cu clubul.

Să se asigure că antrenorii, părinții și alți adulți care vin în contact cu copiii și tinerii înțeleg responsabilitățile lor de protecție a copiilor și oferă modele de comportament pozitive.

Angajamentul fata de egalitate

Ultimate 11 are o politică de toleranță zero față de orice formă de discriminare, abuz și violență.

Ultimate 11 crede cu tărie că fotbalul este pentru toată lumea și că aparține tuturor persoanelor care își doresc să participe la acesta.

Ultimate 11 se va asigura că tratează oamenii corect, cu respect și că va oferi șanse reale și egale pentru toți membrii comunității care își doresc să participe și să se bucure de activitățile sale.

Ultimate 11 se angajează să identifice, să confrunte și să elimine discriminarea, indiferent de sex, rasă, vârstă, origine etnică, religie, dizabilitate, stare civilă, orientare sexuală, naționalitate, și orice alt factor irelevant.

Ultimate 11 se angajează să fie un angajator corect. Scopul nostru este să ne asigurăm că toate deciziile privind ocuparea locurilor de muncă disponibile sunt luate fără a lua în considerare criterii irelevante sau discriminatorii și ca întreg personalul nostru să se simtă apreciat.

Aceste angajamente sunt pe deplin susținute de Consiliul de Administrație Ultimate 11 și de Președintele clubului, considerând că au responsabilitatea de a implementa și monitoriza repectarea acestora.

Pentru a afla mai mult sau a te implica ne poți contacta la angajamente@ultimate11.ro

Contactoffice@ultimate11.ro
+40 742 079 511
AdresaStr. Valea Aurie, bl.28, ap.52,
Sibiu, Romania 550148

Ultimate Eleven® 2020. All Rights Reserved.